Bestellen

Taartenbakken doe ik naast mijn gezin. Daarom vind ik het fijn om ruim van tevoren jouw bestelling te ontvangen, zodat ik voldoende tijd heb om alle voorbereidingen in te plannen en uit te voeren.

Als je in ieder geval 2-3 weken voor de datum contact met mij opneemt, dan is het meestal gewoon mogelijk de taart in te plannen. Korter van tevoren alleen in overleg. Voor bruidstaarten hoor ik het graag 4-6 weken voor de trouwdatum, in verband met de proeverij.

Alle taarten worden afgeleverd in een afsluitbare kartonnen taartdoos op een stevig taartplateau. Je kunt je bestelling afhalen in Zaandam op het afgesproken tijdstip. Voordat je gaat bestellen, kun je vast nadenken over Vorm, Vulling en Versiering. Via het contactformulier kun je je taart meteen bestellen.

Let op: Vanwege zwangerschapsverlof zal ik voorlopig geen bestellingen aannemen.

 

Vorm

De basis van de taart is een luchtig biscuit:  rond, vierkant, barbie of een combinatie hiervan. De grootte van de taart is afhankelijk voor het aantal personen dat gaat genieten van de taart. Op dit moment heb ik de volgende vormen tot mijn beschikking:

Rond: 10 cm (4 personen), 15 cm (6-8 personen), 20 cm (ca. 12 personen) en 25 cm (16-20 personen)

Vierkant: 10 cm (ca. 4 personen), 15 cm (ca. 9 personen), 20 cm (16-20 personen) en 25 cm (ca. 25 personen)

Barbie: 20 cm (16-20 personen)

IMG_8430Vulling

Naast een mooi plaatje is het de bedoeling dat de taart ook heel lekker is. Daarom wordt de taart gevuld met 2 lagen van een vulling naar keuze. Bij een stapeltaart is het ook mogelijk om de taarten verschillend te vullen. Qua vullingen zijn de mogelijkheden eindeloos, vraag dus gerust naar een favoriete smaak. Een paar veelgebruikte vullingen zijn:
– Botercreme met jam of mandarijn-partjes

– Banketbakkersroom

101_3170– Aardbeienmousse

– Citroenkwarkmousse

– Aftereightvulling

– Chocolademousse

– Bokkepootjesvulling

Versiering

Tot slot wordt de taart bekleed en gedecoreerd met marsepein en/of fondant. Je kunt hierbij kiezen voor een puzzelplaatje of geboetseerde figuren of suikerwerk in het gewenste thema. Deze figuren worden door mij met de hand gemaakt. Bij de foto’s vind je diverse voorbeelden van taarten die ik heb gemaakt.

101_7418 101_7420 101_7416

Puzzelplaatje                                       3-d figuur                                           Suikerwerk